[rev_slider alias="over-robyn-slider"]

Over Robyn

Robyn komt oorspronkelijk uit Australië en is geëmigreerd naar België in 2007. Robyn heeft gewerkt als een sportmassage therapeut en kracht/core stability coach voor de afgelopen 20 jaar. Zij heeft veel gereisd met internationale sportploegen, o.a. met Formule1 en professionele wielerteams. Robyn deed haar postgraduaat in tissue therapieën in het Australian Institute of sport, waar ze met de beste Australische atleten werkte, waaronder atletiek, zwemmen en vele andere sporten.

De afgelopen zeven jaar heeft Robyn Osteopathie gestudeerd in Amsterdam en in 2016 behaalde ze haar diploma osteopathie. Robyns proefschrift was getiteld “Can Osteopath treatments effect pedal technique for competitive cyclists“.

Robyn geniet van werken met de diversiteit van haar cliënteel, vanwege haar achtergrond heeft ze ervaring met sporters waaronder Olympische atleten en wereldkampioenen.
Ze maakt gebruik van bovenstaande vaardigheden om zo bij “alledaagse” mensen hun pijn te verminderen.

Ze heeft een persoonlijke interesse in de gezondheid van vrouwen, baby’s en kinderen met leermoeilijkheden en zal haar studies verderzetten om zich in deze gebieden te specialiseren. Robyn heeft een sterke passie voor sport, zelf geniet ze van hardlopen, wielrennen/mountainbiken op een recreatief niveau. De tweede passie is yoga, eten voor gezondheid en uitgaan met haar 2 Labradors.